Celebració espectacular del 40è aniversari del Drac de la Geltrú, amb més de 40 dracs i bestiari de foc pels carrers de Vilanova

Digna de recordar. La cercavila de celebració del 40è aniversari del Tigre, el primer Drac de la Geltrú, va omplir aquest divendres els carrers de Vilanova i la Geltrú, amb més d’una quarantena de dracs i bèsties de foc de tot Catalunya. La cercavila va ser espectacular i molt lluïda, especialment el pas per la plaça de la Vila i la infernal encesa conjunta a la plaça del Mercat, on una carretilla perduda va provocar un moment d’incertesa, sense conseqüències. La cercavila va anar acompanyada, al migdia, del llançament de 40 morterets, un per cada any, la plantada de les bèsties a la plaça de les Neus i la Rambla i l’acte institucional. L’acte formava part de la programació de la festa major vilanovina, que entra ja en la seva primera setmana.

De cara al cap de setmana vinent, el Correfoc de divendres, a dos quarts d’onze de la nit, és un dels plats forts. Hi participen totes les colles de foc de la ciutat i, com a colles convidades, el Ball de Diables de Tarragona, els Dimonis d’Alaró (Mallorca) i la Víbria de Tarragona.  L’altre acte destacat del cap de setmana és l’exhibició castellera de dissabte, a les sis de la tarda, en què actuaran els Bordegassos de Vilanova, els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. 

(Consulteu tota la programació de la festa major vilanovina clicant aquí).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *