Festa Major: temps de “Gall i Gamba” a Vilanova

Menja’t Vilanova, l’Associació de Restauradors de Vilanova i la Geltrú, torna a posar en marxa, amb l’arribada de la Festa Major vilanovina, la campanya “És temps de Gall i Gamba”. Entre el 27 de juliol i el 12 d’agost, els restaurants que formen part de Menja’t Vilanova tornen a reivindicar, un any més, un plat de mar i muntanya que és tot un clàssic de la nostra cuina: Gall de corral amb Gamba de Vilanova. Tots els establiments d’aquesta associació gastronòmica oferiran aquest plat a les seves cartes. Les menges de mar i muntanya són típiques de la costa, especialment del nord de Catalunya, però també es troben a altres punts del litoral. Són cèlebres el pollastre amb llagosta o escamarlans, o els diversos arrossos que es cuinen amb productes de mar i muntanya.

A Vilanova, aquests dies es podrà degustar el Gall de corral amb Gamba de Vilanova als diferents restaurants que formen part de Menja’t Vilanova: La Cucanya, Genito, La Pepa Jaleo, Pizzeria Il Forno, Mas Roquer, Ceferino, Marina Can Coll, El Dinou, Genil, El Local i Càtering Caserco.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *