Jaume Martí, un home discret però efectiu, deixa la presidència del Gremi d’Hostaleria en no tenir ja negoci al sector

Jaume Martí, conegut familiarment amb l’apel·latiu afectuós de Xupi, ha deixat el Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú aquest 30 de juliol. De manera discreta, sense fer soroll, tal com ha comandat el Gremi en els últims 10 anys. I el motiu no és un altre que el fet que ha deixat de tenir un negoci relacionat amb el sector turístic. Martí ha estat concessionari d’un dels xiringuitos de les platges de Vilanova durant molts anys. La polèmica renovació d’aquest concurs públic, que alguns concessionaris han denunciat, l’ha deixat fora de l’activitat turística.

En la seva carta de comiat als agremiats, Martí afirma que “tots sabem de les complicacions de la nostra feina, però també som conscients de la professionalitat que transmetem als nostres clients i les ganes de millora que tenim. En aquesta línia, espero que les bones relacions que hem mantingut amb les administracions públiques puguin seguir i enfortir-se, ja que són un aspecte clau per al bon desenvolupament dels nostres negocis”.

També desitja a la nova presidència i la nova junta del Gremi “tota la sort del món i molts encerts, perquè això afavorirà tots els associats i també la ciutat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *