L’AV de Mar visita el centre d’acollida de menors del Molí de Mar i s’ofereix per col·laborar

L’Associació de Veïns de Mar ha visitat recentment el Molí de Mar, edifici que acull una quarantena de menors procedents de la immigració irregular que han arribat a Catalunya els últims mesos,  per oferir-nos, diuen, a ajudar en el que puguem i per donar-los la benvinguda.

Des de l’entitat expliquen que el director del centre ens va explicar el seu funcionament mentre ens ensenyava  les instal·lacions.  Una veïna del barri ens acompanyava amb la intenció de proposar-se com a voluntària per ensenyar català/castellà i allà mateix es van posar d’acord.

Per a l’AV, la visita va ser molt útil perquè també va servir per oferir-nos a demanar a la Casa del Mar l’aula d’ordinadors per poder ser utilitzada pels nois del Molí de Mar mentre no tinguin els seus equipaments. Dos dies després, gràcies a l’excel·lent disposició de la Casa del Mar, ja els poden fer servir.

Una altra iniciativa en què els veïns estan col·laborant és en la recerca d’una persona voluntària per ensenyar mecànica bàsica de cotxes/motos. El problema, apunten, és que no disposem de material didàctic, ni llibres ni peces ni eines i, per tant, haurem de fer servir la imaginació o ajudar a aquesta persona a aconseguir aquest material. 

L’entitat veïnal afegeix que si algú creu que pot ser útil en aquest o altres àmbits, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic avbarridemar@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *